lørdag den 19. juni 2010

5 HERREgode grunde til at give VM en chance

Nu er VM i fodbold jo ikke alle kvinders allerhedeste drøm om en perfekt juni/juli måned. Især ikke hvis man har et dejligt mandligt vedhæng, hvis liv de næste par uger kun handler om én ting! Men frygt ikke, Ladies. Der findes faktisk gode grunde til at kigge dem over skuldrene, drengene, når de nu alligevel ikke gider andet ...

1# DAVID BECKHAM
Han spiller måske ikke, nuvel, men han er der stadig. Har spottet ham på bænken ved siden af trænere og andet godtfolk under Englands kampe. Og er der noget bedre end Beckham i shorts? Yes! Beckham i lysegråt designersuit! Hello, der burde sidde sådan en lækkerbisk på bænken til alle landskampe fremover. Må jeg foreslå Brian Laudrup til Danmarks kommende?

2# VANITY FAIR
Forsiden af juniudgaven samt billedserie inde i bladet. Og ikke kun fordi en pæn flok fodboldspillere står der i underdrenge og med vaskebrætter, man kan rive ost på (thank you Nathan Lane, Sex And The City, sæson 5, episode 8). Næh, det er symbolværdien i at sætte et par meget smukke mænd på forsiden i netop intet andet end undies, at bruge dem som Poster Boys OG sætte en kvinde til at tage billederne! Det er meget, meget fint. Se hele serien her.

3# FLEMMING POVLSEN
VM ekspertkommentator på TV2. Stadig lige så genert og jysk som altid, krøllerne er væk, men det gør ikke så meget, han er stadig Povlsen, Flemming Povlsen. Og han er stadig en stjerne. Basta.

4# P3s MORTEN HAUSBORG
Morten Hausborg er sportsjournalist på DRs P3 og en genial god kommentator. Uanset sport. Nu er han så sendt til Sydafrika, og tak for det! Og så kan det da godt være, at det er Andreas Kraul, der er stjernekommentatoren og se mig, men for mig er det altså Morten Hausborg, der er stjernen. Han kan jonglere med sproglige finurligheder, så man skulle tro det var lyv. Det er virkelig "genialt det der" for nu at bruge en gennemtravet kommentator-kliché.

5# JOHAN ABSALONSEN
Tilsyneladende fodboldspiller, tilsyneladende spiller han for OB (muligvis som angriber) og tilsyneladende var han næsten tæt på næsten selv at blive udtaget til VM truppen. Nu står han så i stedet i DRs VM Studiet (dagligt 19:30), og det kan vi være glade for. Easy on the eye og meget sød at høre på.

... og et par boblere
Ulrik Jensen og Adam Duvå Hall fordi de faktisk kan få en fodboldhader til at tænde for VM i radioen. Begge to sublime radioværter på hver deres helt unikke måde.
Ulrik Jensen gør enhver sportssøndag til noget helt særligt bare med sin rare stemme, professionalisme og gode musiksmag. Adam Duvå Hall fordi han altid lyder som om han har en fest. Og vi er inviteret!

... og et enkelt ekstranummer, ENJOY!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar